perjantai 2. helmikuuta 2018

Uusi blogi, uusi tarina.

Mietin onko itsensä huijaamista jos jätän vanhaa jälkeeni. Olenko sinut menneisyyden kanssa jos en halua pitää vanhaa blogia jossa muistoja on niin paljon ja mennä eteenpäin?

Päätin olla riippuvainen ei mistään ja mietinkin, että uusi blogi ja uusi genre. Vanha niin tärkeä blogi jota en sulje , jätän teille ja itselleni auki vähän niinkuin vanhan kirjan jota voi käydä lukemassa, kun siltä tuntuu.




Siispä miksi uusi blogi, mikä muuttuu?

Lähdin opiskelemaan nyt pintakäsittelijä- ja maalarinperustutkintoa ja siitä entisöintiä ja/tai sisustusta.

Opiskelen, koska haluan, ja haluan tehdä sitä mistä olen kiinnostunut, tiedän tekeväni sitä palavasti eikä kukaan ole päätökseeni mitenkään vaikuttanut, tässä asiassa en ole miellyttänyt tai yrittänyt miellyttää ketään...

Olen rakastunut valokuvaamiseen ja siitä saanut ihmisten kehoille ja aidoille asioille välineen, jolla näyttää ja kokea näitä asioita. Ja mitä aitous, kauneus ja totuus on minulle tulen kirjoittamaan paljon ja syvästi.


On niin suuri rikkaus saada kuvattavaksi ihmisiä jotka niin rohkeita, että antavat minun kuvata ja oppia siinä samalla.




Lapset joutuu kohteiksi aika usein, koska ovat nopeasti kuvattavissa ja rakastavat ilveillä kameralle ja nauraa omia kuviaan.

Kirjoitan paljon aitoudesta, millaisena näen ihmiset ja miten näen itseni ja kuinka annan usein virran viedä. Kirjoitan miltä asiat tuntuu, koska miltä joku tuntuu on tärkeämpää minulle kuin miltä asiat näyttävät. Asiat joilla on oikeasti väliä, tunteet, ihmissuhteet, asiat joita teen.

Haluan tuoda omalla itselläni näkyviin mitä me kaikki pidetään loppujen lopuksi virheinä tai epäesteettisinä.
kuvaaja raymon´s art

Kuvaaja raymon´s art

Haluan olla aito, kirjoittaa mielipiteitä ja saada teidät tuntemaan olon arvokkaaksi, koska nyt tiedän edes vähän mitä on itsensä arvostus, tiedän paljon mitä on, kun ei ole sitä. 
Antaa vaikka omat kengät jalastaan...
Kuljetaan yhdessä ja ollaan välillä vähän anarkistisia

PS. Ole aito











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei ole luovuttaja vaikka hetkeksi luovuttaa

Jotkut saattaa muistaa, kun Heinäkuussa päästiin koko perhe perhekuntoutukseen, no tämä tarina on siitä miten uusi ajanjakso saapui ja mitä...